FacebookTwitterInstagramYoutube
Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida
Veure tota la programació

Notícies

Cinc companyies lleidatanes porten les seues creacions a la 30a Mostra de Igualada

04/04/2019

La Baldufa, amb 'Bye, Bye, Confetti', estrenada el passat gener al Teatre de la Llotja de Lleida; Campi Qui Pugui Produccions amb 'Asteroid', estrenada a FiraTàrrega 2018; JAM amb l'espectacle 'Hats', també programat aquesta temporada a Lleida, al Teatre Municipal de l'Escorxador; la instal·lació de jocs 'Xics del Xurruc' de Tombs Creatius; i els hipopòtams 'Hippos', de Zum Zum Teatre, que també es van estrenar la passada edició de FiraTàrrega 

 

Cinc compayies lleidatanes porten les seues creacions a la 30a Mostra d'Igualada, que s'inagura aquest dijous, 4 d'abril,  i que se celebra fins diumenge, 7 d'abril.

La Baldufa, amb la peça Bye, bye, Confetti', estrenada el passat gener al Teatre de la Llotja de Lleida; Campi Qui Pugui Produccions amb Asteroid, una proposta de  carrer estrenada  a FiraTàrrega2018; JAM amb l'espectacle Hats, també programat aquesta temporada a Lleida, al Teatre Municipal de l'Escorxador; la instal·lació de jocs Xics del Xurrac de Tombs Creatius; i els hipopòtams Hippos, de Zum Zum Teatre, que també es van estrenar la passada edició de FiraTàrrega, són les cinc propostes lleidatanes presents al mercat de les arts escèniques infantils i juvenils més important de Catalunya. 

En el seu 30è aniversari la Mostra reivindica la cultura com a font d'aliment imprescindible per crèixer com a persones de la mà de l'eslògan ''Espectacles que et fan créixer''. Enguany la Mostra Igualada reuneix 55 companyies en un total de 114 representacións. D'aquestes companyies, 39 són de Catalunya, 11 de la resta de l'Estat i 5 internacionals. Dels 55 espectacle que es podran veure, hi haurà 20 estrenes: 12 absolutes i 8 a Catalunya. La Mostra tindrà 18 espais, 11 de sala i 7 de carrer, a més de 3 itinerants, entre els quals un recorregut al costat del riu Anoia. 

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Amb el suport de:

Cultura
Ajuntament de Lleida

© 2019 Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida C. de Lluís Companys s/n - 25003  -  Tel. 973 279 356  -   teatre@paeria.cat
Avís legal i política de privacitat  |  RSS