FacebookTwitterInstagramYoutube
Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida
Veure tota la programació

Notícies

Lleida celebra el Dia Mundial de la Poesia

25/03/2020

Coincidint amb el 5è aniversari del cicle 'Vespres en vers', la Regidoria de Cultura i Ciutat fa una recopilació de les reflexions sobre la poesia dels 19 poetes, gairebé tots ells lleidatans, que han participat en el cicle:

 

Amat Baró, Enric Boluda, Josep Borrell, Antoni Clapés, Teresa Colom, Meritxell Cucurella-Jorba, Rosa Fabregat, Joan Margarit, Núria Miret, Dolors Miquel, Laia Noguera, Josep M. Nogueras, Jordi Pàmias, Jaume Pont, Josep M. Rodríguez, Pere Rovira, Josep M. Sala-Valldaura, Carles M. Sanuy i Víctor Sunyol.


El 1999, la UNESCO va proclamar el 21 de març com el Dia Mundial de la Poesia. Enguany, a més, s'escau una commemoració literària cabdal, la del 50è aniversari de la mort de Josep Carner, el Príncep dels Poetes.


Enguany, més que mai, per les circumstàncies excepcionals d’aquests dies, ens cal especialment LA POESIA, perquè és una mirada singular del món, a través de la qual els poetes es fan preguntes, indaguen, s'interroguen i diuen el món i es diuen a ells mateixos.

 


Enllaç a http://Vídeo Dia Mundial de la PoesiaNotícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Amb el suport de:

Cultura
Ajuntament de Lleida

© 2020 Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida C. de Lluís Companys s/n - 25003  -  Tel. 973 279 356  -   teatre@paeria.cat
Avís legal i política de privacitat  |  RSS