FacebookTwitterInstagramYoutube
Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida
Veure tota la programació

Notícies

LaTemporada Lleida programa 3 espectacles del Circuit Nòmada de FiraTàrrega

16/05/2021

LaTemporada Lleida ha programat 3 espectacles del Circuit Nòmada de FiraTàrrega entre els mesos de maig i juny. Dos es faran al Museu de l’Aigua i un, a la plaça Barcelona del barri de la Mariola. Tots ells seran gratuïts però caldrà fer reserva prèvia d’entrada als webs latemporadalleida.cat o teatreescorxador.com, ja que l’aforament estarà limitat a 150 persones. 
Els espectacles del Circuit Nòmada de FiraTàrrega programats en el marc de LaTemporada Lleida són:
La Cia Moveo amb l’espectacle “Echoes” el dia 22 de maig de 2021 a les 20.00 hores. Espai: Pl. Barcelona, barri de la Mariola
La Cia Kolektivo Konika amb l’espectacle “La punta de mi nariz” el dia 4 de juny de 2021 a les 20.00 hores. Pati del Museu de l'Aigua 
Titoyaya dansa amb l’espectacle “Social animal” el dia 11 de juny de 2021 a les 20.00 hores. Pati del Museu de l'Aigua
Circuit Nòmada FiraTàrrega
A fi de contrarestar la caiguda de contractació artística provocada per la pandèmia de la COVID-19 i per tal de dinamitzar el mercat de les arts de carrer, FiraTàrrega posa en marxa el Circuit Nòmada que vol implicar els agents programadors de Catalunya i la resta de l'Estat espanyol en una xarxa d'exhibició de propostes artístiques seleccionades per la Fira i que seran exhibides en municipis de diferents territoris al llarg de 2021.
Aquesta oferta és l'equivalent de la programació artística suspesa en l'edició 2020 de la Fira i se selecciona a partir de les dues convocatòries artístiques que vam obrir al 2019, així com de les propostes artístiques aportades per les comunitats autònomes en conveni amb la Fira i d'alguns espectacles que no s'han pogut programar en diversos mercats estratègics de Catalunya durant el confinament.
El projecte del Circuit Nòmada no és únicament una oferta artística sinó que contempla, a més, activitats de dinamització del mercat escènic i estratègies de vinculació amb l'espectador i el territori.
 “Echoes” de la Cia Moveo
Companyia especialitzada en espectacles de teatre-dansa que porta als escenaris internacionals un treball de creació que explora les possibilitats narratives del cos i la riquesa expressiva del moviment. La peça Echoes tanca una trilogia dedicada a la relació entre realitat i ficció, després de Tu vas tomber! i Conseqüències. Explora de manera lúdica i irònica les contradiccions entre la necessitat de pertinença i la d'existir com a individu, des d’un llenguatge propi profundament físic que barreja el teatre, la dansa i l’acrobàcia, creant una experiència col·lectiva.
 “La punta de mi nariz” de la Cia Kolektivo Konika
Un viatge als orígens per reconstruir la memòria comuna. Costums sense sentit aparent, però que expliquen la nostra manera de ser. Sis cossos en joc, sis mons. Els portés acrobàtics i el cant esdevenen l'oportunitat per deformar-ho tot i convidar-nos a conèixer de prop les seves particularitats.
Titoyaya dansa amb l’espectacle “Social animal”
Peça breu de dansa de carrer, on cinc ballarins conviden els espectadors a participar ja des de la primera escena. Els éssers humans som animals socials, ens necessitem i, junts, som capaços de fer coses meravelloses. Però també busquem la confrontació i, de vegades, utilitzem la força per a imposar-nos. L’empatia i la compassió sorgeixen de la sincronització dels cossos. I els nostres cossos influeixen en el moviment dels altres. Sobreviure és sincronitzar-se amb la resta del grup.


Enllaç a http://https://www.paeria.es/cat/ajuntament/noticies.asp?Detall=True&IdNoticia=35066&Dia=-1&Mes=-1&ANotícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Amb el suport de:

Cultura
Ajuntament de Lleida

© 2021 Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida C. de Lluís Companys s/n - 25003  -  Tel. 973 279 356  -   teatre@paeria.cat
Avís legal i política de privacitat  |  RSS