FacebookTwitterInstagramYoutube
Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida
Veure tota la programació
Programació > Temporada 2016-2017 > Altres activitats

Jams de dansa i contact improvisació

Mou-lo Projectes


Sala 2

Dijous, 29 de juny - 19.00 h
 


Preus: gratuït

Durada: 3 h

Sinopsi:

El Contact Improvisació és una pràctica que té com a punt de partida el contacte físic amb una altra persona per a l'exploració del moviment i la improvisació. Aquesta disciplina es pot realitzar en parella o amb més de dos ballarins, o bé explorar individualment en contacte amb el terra i l'espai.

Es treballa la fluïdesa, l’eficàcia i la salut en el moviment; l'escolta i la consciència d'un mateix i de l'altre. El contact improvisació convida a comunicar-se amb els altres a través de la dansa i el moviment.

SESSIONS AL TEATRE

Aquesta activitat constarà de dues parts:

-De 19 a 20 h: l'Associació Mou-lo oferirà una sessió d'iniciació al Contact Improvisació amb una introducció (obertura per) a la Jam.

-De 20 a 22 h: s'obrirà la Jam de Dansa i Contact Improvisació al públic. La Jam és un espai obert, tothom hi pot entrar i sortir ballant i movent-se amb altres persones o individualment (en la jam es pot entrar i sortir quan es vulgui a l'espai de dansa, i ballar amb altres persones o individualment). La Jam no és un espectacle sinó un moment per a compartir i comunicar-se a través del cos.


Més informació:
http://www.mouloprojectes.com

Amb el suport de:

Cultura
Ajuntament de Lleida

© 2018 Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida C. de Lluís Companys s/n - 25003  -  Tel. 973 279 356  -   teatre@paeria.cat
Avís legal i política de privacitat  |  RSS