FacebookTwitterInstagramYoutube
Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida
Veure tota la programació
Programació > 2019 > Altres funcions

Cesk Freixas presenta FESTA MAJOR

Terrats en Cultura


Terrat de La Suda

Dimecres, 12 de juny - 20.30 h
 


Preus: 12,00 €

Sinopsi:

Enguany els Terrats en Cultura estrenen temporada a Lleida amb la millor companyia i en el terrat més privilegiat de les terres de Ponent: el terrat del Castell de la Suda, al Turó de la Seu Vella. Cesk Freixas ens presentarà el seu nou treball, Festa Major, una proposta conceptual on les cançons celebren la vida a través del símbols populars que ens uneixen com a comunitat. Temes com “Aigua”, “Cercavila” i “Pregó” catapulten el prolífic artista a un gir optimista i vitalista en la seva trajectòria musical, sense abandonar el seu discurs ni l’estètica de la cançó protesta.

Cesk Freixas és un dels artistes més actius i influents del panorama musical català. Amb un missatge carregat d’un fort component social, el cantautor del Penedès reivindica un món més just (en un moment on els abusos són, com tots sabem, constants i omnipresents a tots els nivells), sense deixar de banda la lluita per la dignitat, així com els cants optimistes a la vida a través de la cultura i de l’amor, tot fent servir la música com a element vertebrador.

Amb Cesk Freixas, des del punt més alt de la ciutat, viurem un vespre inoblidable, amb posta de sol inclosa, al ritme d'unes melodies que porten aire de Festa Major. No trobem millor manera d'engegar els quatre espectacles que configuren la primera temporada dels Terrats en Cultura a Lleida!


Fitxa artística:

Veu i guitarra: Cesk Freixas
Guitarra i cors: Víctor Nin


Més informació:
http://coincidencies.org/lleida-2019
http://ceskfreixas.cat

Amb el suport de:

Cultura
Ajuntament de Lleida

© 2020 Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida C. de Lluís Companys s/n - 25003  -  Tel. 973 279 356  -   teatre@paeria.cat
Avís legal i política de privacitat  |  RSS