FacebookTwitterInstagramYoutube
Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida
Veure tota la programació
Programació > 2020 > Familiars

El petit als núvols: propostes virtuals per ser vistes en família

Festival El Més Petit de Tots


Teatre Escorxador

Dimecres, 06 de gener - 23.50 h
 


Preus: 10,00 €

Sinopsi:

Cuc
Animal Religion (Catalunya)
Edats recomanades: de 0 a 5 anys
Surt al carrer i balla! Acció participativa familiar en línia
Animal Religion ha visitat la teva ciutat i ha aprofitat per instal·lar una idea/joc en un espai secret que tu coneixes bé. Ara et toca a tu fer el següent pas: trobar-lo! Mira el vídeo de la teva ciutat, llegeix les instruccions amb atenció i… ja ho tens! Surt al carrer, descobreix aquest lloc i presenta-hi el teu moviment.
Però, ep! Has d'acudir-hi amb algú que et gravi (recorda que aquesta és una proposta que combina moviment i vídeo). Quan en tinguis el resultat, envia'ns-el i suma la teva creació al gran cuc que formarem amb tots els vídeos dels participants. Aquest cuc s'anirà fent gran i, al final d'El més petit, el veuràs acabat! No és emocionant?
_____
L’horitzó de Latung La La
David Ymbernon (Catalunya)
Edats recomanades: de 2 a 5 anys
Juga! Poesia visual per fer a casa i trobada amb l’artista
David Ymbernon ens proposa tres mons petits i únics compostos a partir d’un inventari d’objectes. Tres mons que amaguen històries, secrets, imatges i somnis. Junts desplegarem aquests mons increïbles des de casa recreant l’univers que ens ofereix Latung La La.
A L'horitzó de Latung La La l’artista us convida a crear el vostre propi cosmos i, un cop dissenyat, us demana que li envieu una fotografia, un vídeo, un dibuix o una poesia. Deixeu volar la imaginació!
Les famílies que s’hi animin també estan convidades a compartir una estona amb l’artista en una trobada on parlarem i compartirem jocs. L'horitzó de Latung La La no estarà complet fins que totes les peces s’ajuntin!
Si l'horitzó em mira, llavors jo per a ell soc l'horitzó, oi?
_____
Expandint la Jungla
Big Bouncers (Catalunya)
Edats recomanades: de 2 a 5 anys
Mou-te! Pel·lícula i 3 propostes per fer en família

La jungla traspassa l’espectacle i s’expandeix pels núvols fins arribar a casa teva. Es tracta d'un món suggeridor ple d’atmosferes sensorials que es pot experimentar sense sortir del menjador i que té els habitants de cada llar com a públic.
Aquesta proposta es desplega en dues creacions: Un dia a la jungla, una peça en format cinematogràfic i Jungla particular, una càpsula visual i de moviment que et permetrà explorar el moviment expressiu des de casa.
Després del seu últim espectacle, Jungla, les Big Bouncers ens proposen ara un curt cinematogràfic i una càpsula visual amb el seu característic imaginari singular.


Fitxa artística:
IMPORTANT: EL PREU DE L'ENTRADA (10,00 €) ÉS ÚNIC PER FAMÍLIA I INCLOU LA VISUALITZACIÓ DE LES 3 PROPOSTES D'EL MÉS PETIT ALS NÚVOLS, TANTS COPS COM VULGUEU, ENTRE EL 14 I EL 28 DE NOVEMBRE DE 2020. ATENCIÓ: PRORROGUEM EL TERMINI DE VISUALITZACIÓ DE LES EXPERIÈNCIES ALS NÚVOLS FINS AL 6 DE GENER DE 2021!
Un cop l'hàgiu comprat, rebreu un correu amb l'enllaç i els codis per a la visualització.
Gaudiu-ne!


Més informació:
http://www.petitalsnuvols.elmespetitdetots.cat
http://www.elmespetitdetots.cat

Amb el suport de:

Cultura
Ajuntament de Lleida

© 2021 Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida C. de Lluís Companys s/n - 25003  -  Tel. 973 279 356  -   teatre@paeria.cat
Avís legal i política de privacitat  |  RSS