FacebookTwitterInstagramYoutube
Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida
Veure tota la programació

Notícies

Març, marçot...

01/03/2017

El març no té gaire bona fama a la cultura popular: el dia allarga i ens refiem, però encara poden venir gelades i freds, així que, guardem-nos-en al teatre! Tenim programació per a tots els gustos, i activitats paral·leles per si voleu aprendre encara més:

Comencem divendres 3, amb una sessió jam de Dansa Contact improvisació, per als amants de practicar dansa contemporània, tai-xi, ioga, Gestalt... Veniu a descobrir una modalitat que no us deixarà indiferent, a càrrec de l'Associació Mou-lo.

Dissabte 11, la premiada adaptació de Marc Rosich d'El llibre de les bèsties de Ramon Llull arriba a l'Escorxador amb forma de musical familiar, divertit, cabaretesc i molt àgil. El dimecres anterior, dia 9, el mateix Rosich ens en parlarà a la Biblioteca Pública de Lleida: no hi falteu afeccionats a l'escriptura, dramaturgs i interessats en els textos literaris i dramàtics!


Mario Gas signa la versió castellana d'Incendios, diumenge dia 12 al Teatre de la Llotja amb un repartiment de luxe: Núria Espert, Laia Marull o Carlota Olcina, entre altres. Mouawad en estat pur!

L'exitosa segona part de Rhum es podrà veure a l'Escorxador dissabte 18 de març: Rhümia, un humor molt gamberro per a tota la família, si és que no teniu complexes ni pèls a la llengua!

I el diumenge 19, al Teatre de la Llotja, una de les produccions de dansa més especials dels darrers temps al nostre país, Capricis, d'Àngels Margarit-cia Mudances. Basada en els 24 Capricci de Paganini, peces curtes per a violí sol de gran virtuosisme tècnic, la coreògrafa recentment triada directora del mercat de les Flors de Barcelona, ens proposa rellegir-los des del moviment amb una pulcritud i netedat de moviments que enganxen! A més, margarit serà a Lleida per presentar la peça el dimarts anterior dia 14 en un acte obert al públic, i el mateix diumenge 19 oferirà un taller familiar de dansa a la mateixa Llotja.

El Circuit d'Òpera a Catalunya portarà a Lleida el dia 23 la producció Manon Lescaut, de Puccini, un títol no gaire popular, però amb alguna ària que de ben segur que el gran públic identifica. Com ja és habitual, a més, M. Pilar Saiz oferirà Un tastet d'òpera per introduir-nos a aquesta peça el divendres 17 de març a les 20 h.

I finalment, un text clàssic, un Goldoni produït per La Perla 29, L'Hostalera, amb la brillant Laura Aubert i el televisiu David Verdaguer. Una comèdia que presenta qüestions sobre l'enamorament i l'amor, o si es poden controlar des del cap i no des del cor. Voleu saber-ne la resposta?

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Amb el suport de:

Cultura
Ajuntament de Lleida

© 2018 Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida C. de Lluís Companys s/n - 25003  -  Tel. 973 279 356  -   teatre@paeria.cat
Avís legal i política de privacitat  |  RSS