FacebookTwitterInstagramYoutube
Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida
Veure tota la programació

Notícies

Amb el maig, sortim al carrer

16/05/2017

Aquest mes de maig, després de les dos cites més importants a la ciutat, Fira de Titelles i Festa Major, la programació del Teatre continua, però amb propostes ben especials i diferents:

-A mí no me escribió Tennessee Williams, un monòleg de Marc Rosich amb interpretació de Roberto G. Alonso. L'èxit de la passada FiraTàrrega es representarà a Lleida, però no pas dins el Teatre. Si voleu saber on, no us el perdeu el dissabte 20 de maig, a les 18.30 h.

-Fuenteovejuna, el clàssic text de Lope de Vega ho és, precisament, perquè la corrupció i la tirania estan a l'ordre del dia. La companyia Obskené l'ha preparat per escenificar-se en patis, jardins o places. A Lleida, com no pot ser d'altra manera, serà al Pati d'Esteve Cuito dissabte 27 de maig a les 20.30 h.

-Manneken's Piss, una festa d'inauguració d'una font també al pati d'Esteve Cuito clourà Latemporada. Una divertida proposta per a tots els públics, de la companyia lleidatana Campi Qui Pugui, en horari ja de ple estiu: el divendres 2 de juny a les 21 h.

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Amb el suport de:

Cultura
Ajuntament de Lleida

© 2018 Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida C. de Lluís Companys s/n - 25003  -  Tel. 973 279 356  -   teatre@paeria.cat
Avís legal i política de privacitat  |  RSS