FacebookTwitterInstagramYoutube
Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida
Veure tota la programació

Notícies

Comença Latemporada T2

25/09/2017

Aquesta tardor, seguim amb una programació conjunta als 3 equipaments escènics i musicals de Lleida: Auditori Municipal Enric Granados, Teatre Municipal de l’Escorxador i Teatre de la Llotja. 
 
Teatre
Les propostes de teatre comencen amb la poètica Pluja, del clown Guillem Albà i la pianista Clara Peya, diumenge 8 d’octubre, amb la particularitat que el públic se situarà en una grada dalt de l’escenari de la Llotja. 
Les protagonistes de la sèrie Jet Lag, T de Teatre, celebren els 25 anys dalt de l’escenari amb E.V.A., una comèdia dramàtica que parla de l’amistat, dirigida per Julio Manrique, serà el dissabte 14 d’octubre. 
Un record per a la Lleva del Biberó, els nois de 17 anys que van haver d’anar a lluitar al front de la Guerra Civil el 1938 és l’espectacle In memoriam, l’èxit de la temproada passada al Teatre Lliure i que han reposat aquesta temporada després que acabi la gira pel país. A Lleida diumenge 22 d’octubre.
 Tres dels grans actors catalans, més mediàtics i reconeguts -Orella, Arquillué i Villanueva- s’enfronten el 17 de novembre a l’amistat i a parlar d’Art, la coneguda obra de Yasmina Reza que fa reviure l'etern debat de l’art contemporani.
 
Familiars
Torna la Tardor Màgica de la mà de l’Associació de Mags i Il·lusionistes de Lleida en col·laboració amb la Fundació Teatre de la Llotja: una Gala jove de màgia al matí i el Mag Lari amb Dolce Vita a la tarda del dissabte 4 de novembre.
I a l'Escorxador, un any més, el Festival El Més Petit de tots: dissabte 11 de novembre amb els holandesos Hi ha hutten Bouwers; i diumenge 19 de novembre amb el portugès Paulo Lameiro, precursor dels Concerts per a bebès
El Teatre de la Llotja vol oferir una programació familiar especial i de gran qualitat per Festes:
El dia de sant Esteve, 26 de desembre, Rien à dire, del pallasso Leandre, un espectacle que ha voltat tot Europa i n’ha recol·lectat grans crítiques, sense anar més lluny, el darrer estiu ha fet temporada al clàssic Festival d’Avinyó, i que sorprèn per la seva senzillesa però gran humor.
El 29 de desembre, una gran adaptació del Viatge al centre de la Terra amb Roseland Musical: audiovisuals, animació i realitat virtual conviuen amb actrius i ballarines a l’escenari.
I, finalment, els dies 3 i 4 de gener oferim, de la mà de la companyia Margarit-Mudances, uns tallers de moviment, de ciència i moviment per a infants de 6 a 11 anys. Si us interessa la dansa, les matemàtiques o totes dues coses, no us el podeu perdre. Però sobretot, no us podeu perdre Back Àbac, l’espectacle em què es basen aquests tallers: uma peça de dansa i circ, de Bach i física, però divertida, dinàmica i per a tota la família!
 
Dansa
Brodas Bros i Brincadeira pugen a l'escenari el 28 de setembre amb molt ritme i percussió a Vibra.
Grease Reloaded, la peça de la companyia guanyadora del certamen de dansa urbana The Best On 2016 trepitjarà l’escenari de la Llotja el diumenge 15 d’octubre.
Una Producció Nacional de Dansa, un gran espectacle de dansa amb dos dels millors coreògrafs del país, Roser López i Thomas Noone, és una de les apostes d’aquest any del Pla d’Impuls a la Dansa de la Generalitat de Catalunya. Serà a Lleida el 10 de novembre i a 18 teatres més del país aquesta temporada.
El Festival Internacional The Best On, la competició europea de companyies de dansa urbana, repeteix al Teatre de la Llotja el dissabte 25 de novembre.
I finalment, el Trencanous de la companyia Russian Classical Ballet, uns fidels al Teatre de la Llotja, seran a Lleida el dimecres 17 de gener de 2018.


Arxiu adjunt en PDF

Enllaç a http://www.latemporadalleida.catNotícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Amb el suport de:

Cultura
Ajuntament de Lleida

© 2018 Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida C. de Lluís Companys s/n - 25003  -  Tel. 973 279 356  -   teatre@paeria.cat
Avís legal i política de privacitat  |  RSS