FacebookTwitterInstagramYoutube
Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida
Veure tota la programació

Notícies

El Teatre de la Llotja proposa un viatge počtic sobre la vulnerabilitat amb ‘Pluja

02/10/2017

L’espectacle, amb un aforament molt reduït, combina la música de Clara Peya i el teatre visual, les titelles i el gest de Guillem Albà, i es representarà en dos passis el diumenge 8 d’octubre a les 18 i a les 19.30 hores

La peça, de la qual Javier Mariscal ha fet la imatge gràfica, es va estrenar al festival Temporada Alta el 2016 i ha estat nominada als Premis Max i guardonada a la Fira de Titelles de Lleida 2017.

Íntim, poètic o reduït són alguns dels adjectius que serveixen per explicar Pluja, l’obra que es representarà el diumenge 8 d’octubre al Teatre de la Llotja de Lleida. Amb un aforament molt limitat, l’espectacle s’exhibeix en una grada dalt de l’escenari. El seu format permetrà que el públic envolti l’escena i visqui de molt a prop un viatge per la vulnerabilitat de la mà del Guillem Albà i la Clara Peya. A través del piano de Peya i les titelles, el teatre visual i el gest d’Albà, Pluja proposa compartir experiències que arribin a l’ànima dels espectadors. Albà i Peya busquen un ‘cara a cara’ que permet crear una intimitat natural amb els assistents.

Pluja, que s’interpretarà en dos passis a les 18 i a les 19.30 hores, és un espectacle on el Guillem Albà i la Clara Peya, canten, toquen, ballen i es miren, plantejant un nu emocional amb el públic com a testimoni.

NO recomanada a menors de 14 anys.
Consulteu descomptes a taquilla.


Enllaç a http://www.teatredelallotja.cat/obra/pluja/Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Amb el suport de:

Cultura
Ajuntament de Lleida

© 2018 Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida C. de Lluís Companys s/n - 25003  -  Tel. 973 279 356  -   teatre@paeria.cat
Avís legal i política de privacitat  |  RSS