FacebookTwitterInstagramYoutube
Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida
Veure tota la programació

Notícies

We Fear: tenim por

05/02/2018

We Fear 
Dimitri Ialta & Virginia Fochs

We Fear és un projecte d’arts multidisciplinars creat per Eva Marichalar-Freixa (Cia. Virginia Fochs), Jordi Duran (Cia. Dimitri Ialta) i que compta amb la col·laboració de la creadora mexicana Daniela Caloca.

We Fear es presenta per primera vegada en format escènic al Teatre Municipal de l’Escorxador de Lleida els dies 9 (21.00 h), 10 (20.30 h) i 11 (19.00 h) de febrer de 2018.

We Fear és un projecte obert de recerca sobre la naturalesa de la por. O les pors. Primàries o sofisticades, conscients o inconscients, actuals o atàviques, humanes o no.

We Fear és un espectacle que s’edifica sobre tres pilars, tres instal·lacions artístiques autònomes per les quals l'espectador es mou lliurement o guiat per les accions que s’hi plantegen. Totes comparteixen un punt de partida. Són espais que tenen a veure amb la intimitat, la vulnerabilitat, la transformació, la bellesa i el fet d'estar junts i sols a la vegada.


Enllaç a http://dimitriialta.com/ca/

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Amb el suport de:

Cultura
Ajuntament de Lleida

© 2018 Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida C. de Lluís Companys s/n - 25003  -  Tel. 973 279 356  -   teatre@paeria.cat
Avís legal i política de privacitat  |  RSS