FacebookTwitterInstagramYoutube
Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida
Veure tota la programació

Notícies

11è Festival Tardor Màgica

31/10/2018

Lleida tornarà a viure una Tardor Màgica el primer cap de setmana de novembre, amb la celebració de l'onzena edició del festival que organitza l'Associació de Mags i Il·lusionistes de Lleida (AMIL), amb la col·laboració de l'Ajuntament de Lleida.

El Festival tindrà lloc els dies 2, 3 i 4 de novembre al Teatre Municipal de l'Escorxador, i portarà a la ciutat espectacles com el del Mag Edgard, guanyador del Premio Nacional de Magia i de l'última edició del concurs Pura Magia de TVE.

La inauguració del Festival tindrà lloc a la Plaça d'Esteve Cuito amb un espectacle de Puffy & Didi el divendres dia 2 a les 19.00 h. A les 20.00 hi haurà l'espectacle d'hipnosi Hipnoadictos por el mundo, a càrrec de Jordi Ruiz, que té un preu de 5 €. Abans, com passarà amb tots els espectacles, al vestíbul s'hi farà "Màgia de prop", en aquest cas a càrrec de Mag Adriaco, per tal de fer més curta i divertida l'espera, a canvi dels donatius del públic.

El dissabte dia 3, l'activitat de la s'iniciarà al matí, a les 10.30 h amb tallers de màgia al vestíbul del teatre, abans dels shows de Mag Moi i Puffy & Didi, que serà a les 12.00 a la la Plaça d'Esteve Cuito. A la tarda, serà el torn del Mag Edgard, que porta a Lleida el seu espectacle Old Time Bakery, amb dos passis a les 18 i les 20 h, a un preu de 7 €, mentre que la Màgia de prop anirà a càrrec de Mag Arnau Duran, Centenaris i Magic Duo.

El festival es clourà el diumenge 4. La jornada començarà a les 10 h del matí amb la conferència "Il·luminació per a l'espectacle", a càrrec de Mag Moi, seguit del show de Mag Centenarius, que té un preu de 5 €. Mag Saher s'encarregarà de la Màgia de prop durant la prèvia. A la tarda, a les 18 h Àlex Grigelmo i Mag Ismol faran la Màgia de prop abans de la gala final de l'AMIL, Òscar de la Torre, Màgic Ferran, Mag Adriaco i Mag Moi. El preu també és de 5 €.

Les entrades ja estan a la venda a les taquilles i la pàgina web del Teatre de l'Escorxador i enguany s'ofereix un abonament de 12 euros per tres dels espectacles principals (el del Mag Edgard en queda exclòs). Durant tot el Festival, el vestíbul de l'Escorxador acollirà parades de botigues d'articles de màgia per tal que tots els aficionats puguin adquirir el material que desitgin.

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Amb el suport de:

Cultura
Ajuntament de Lleida

© 2019 Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida C. de Lluís Companys s/n - 25003  -  Tel. 973 279 356  -   teatre@paeria.cat
Avís legal i política de privacitat  |  RSS