FacebookTwitterInstagramYoutube
Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida
Veure tota la programació
Programació > 2019 > Altres activitats

La hora del ritual

Juan Carlos Lérida i Marina Monsonís


Terrassa de La Llotja

Dijous, 13 de juny - 20.30 h
 


Preus: 12,00 €

Sinopsi:

La dansa i el flamenc empíric de Juan Carlos Lérida es fusionen en aquesta peça amb gestos quotidians i comportaments rituals de l’acte de cuinar. Un punt de trobada escènic, on Lérida i Monsonís, artista transdisciplinar especialitzada en les arts culinàries, es deixaran travessar per la temporalitat, els ritmes, els sons, les olors i la fisicitat d’aquest acte compartit. Un moment ecumènic i efímer al voltant d'un escenari i d'una taula.

Aquesta peça està inclosa en el procés de creació de La liturgia de las horas, una investigació que s'inspira, com a punt de partida, en la simbologia del número 12, i amb una dramatúrgia temporal inspirada en el recorregut de Jesucrist des de l’últim sopar fins a la seva resurrecció. La liturgia de las horas es concretarà en un acte artístic itinerant de dotze hores de duració a partir del treball conjunt de gremis, treballadors i col·lectius que té la intenció d’estrenar-se al 2020. I abans de passar per Barcelona, ens fa molta il·lusió fer-ne l'estrena absoluta a la terrassa de la Llotja de Lleida.

Una coproducció de Mercat de Les Flors i Asociación Flamenco Empírico.


Fitxa artística:

Dansa: Juan Carlos Lérida
Gastronomia: Marina Monsonís 
Amb la col·laboració de Centro El Canal (Madrid), Tanzhaus NRW (Dusseldorf) i El Graner (Barcelona)


Més informació:
http://coincidencies.org/lleida-2019/
http://juancarloslerida.com/

Amb el suport de:

Cultura
Ajuntament de Lleida

© 2020 Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida C. de Lluís Companys s/n - 25003  -  Tel. 973 279 356  -   teatre@paeria.cat
Avís legal i política de privacitat  |  RSS