FacebookTwitterInstagramYoutube
Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida
Veure tota la programació
Programació > 2019 > Altres activitats

Las Glorias Cabaret

Terrats en cultura


Parc Ambiental de Serra Llarga

Diumenge, 30 de juny - 20.30 h
 


Preus: 12,00 €

Sinopsi:

Cal deixar-ho aclarit abans de començar: Las Glorias Cabareteras no han estat programades al Teatre Nacional de Catalunya perquè elles no han volgut. Las Glorias són dues vedettes venidas a menos -si és que alguna vegada van anar a més- que es dediquen a explicar-nos les seves inquietuds sobre la vida mateixa... O, per dir-ho d'una manera menys fina, a desbarrar contra tot i tothom mentre ho intercalen amb números musicals perquè elles, pobretes, es pensen que canten i ballen.
Considerades una de les propostes underground més interessants i irreverents de les arts escèniques catalanes, Las Glorias fugen del mainstream per apropar-nos el seu humor més decadent i esmolat, que combina el cabaret més clàssic amb un innegable aire trash. Els seus seguidors del circuit underground de Barcelona els son fidels pel to humorístic i àcid de les seues propostes.

Darrerament, les hem pogut veure presentant els Premis Butaca 2018 i arrasant als Premis de la Crítica 2019. I pensem, fermament, que tant de talent ha de sortir fora de Barcelona.

Aquest juny planten les seves sabates de taló i les seves perruques de baixa estofa en un escenari pensat per a l'ocasió. Perdudes als afores de Lleida, Las Glorias han acceptat el repte de transformar un espai de l'Horta de Ponent en un cabaret rural.

Transport gratuït:
Per als 2 espectacles a l’Horta de Lleida, s’ofereixen autobusos urbans gratuïts, el punt de trobada és la parada de l’Av. de Madrid núm. 30 a les 19.15 h (una hora i un quart abans de l’inici de l’espectacle).
 
 TANT SI VENIU AMB AUTOBÚS COM AMB VEHICLE PRIVAT, ÉS IMPRESCINDIBLE ADQUIRIR L'ENTRADA ANTICIPADA. 
 
 


Fitxa artística:

Capitana: Marta Bernal
Martínez: Glòria Martínez


Més informació:
http://coincidencies.org/lleida-2019/
http://https://maps.app.goo.gl/gUHFhD9HaJBT4EJh7

Amb el suport de:

Cultura
Ajuntament de Lleida

© 2020 Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida C. de Lluís Companys s/n - 25003  -  Tel. 973 279 356  -   teatre@paeria.cat
Avís legal i política de privacitat  |  RSS