FacebookTwitterInstagramYoutube
Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida
Veure tota la programació

Premsa

Arrenca la T1 Latemporada Lleida.

11/01/2017

Aquest dissabte, el vessant d'arts escèniques de la T1 Latemporada Lleida tindrà el seu tret de sortda de la mà el gran pallasso Marcel Gros.

Gros pujarà a l'escenari de la Sala 1 de l'Escorxador amb el seu darrer espectacle, UniversAri, amb el qual celebra 25 anys de pallasso en solitari.

En un espectacle en què unes vocals gegants serviran per construir una ciutat, els personatges que hi habitaran ens aniran teixint el fil d'aquest UniversAri.

Latemporada continuarà la setmana vinent amb Perra de nadie, un solo de la ballarina Marta Carrasco, que ha visitat en moltes altres ocasions el públic de Lleida.
PERRA DE NADIE by Marta Carrasco from Companyia Marta Carrasco on Vimeo.


Segueix la 25a Mostra d'Arts Escèniques

03/01/2017

La 25a Mostra d'Arts Escèniques Josep Fonollosa, "Fono", segueix de gener a juny en una edició especial del quart de segle en què la Mostra s'allarga d'octubre a juny.

Com ja sabreu, la Mostra és l'aparador del teatre fet a Lleida, una plataforma perquè grups, entitats o associacions de la ciutat ensenyin les seues creacions escèniques al públic de Lleida. De gener a juny de 2017, 22 espectacles més s'afegeixen als 11 del passat trimestre, i com sempre, amb gran varietat de gèneres i estils.

Els primers a pujar a l'escenari de la Mostra del 2017 són la cmpanyia Encantaria Teatre amb una reflexió sobre la solitud en la societat actual: Soledades.

Recordeu que els entrades per a la Mostra les trobareu només a la taquilla del Teatre en horari de dilluns a divendres no festius de 17 a 21 h, i els mateixos dies de funció, 1 hora abans que comenci.

Trobareu tota la Mostra aquí: http://teatreescorxador.com/8/mostra-arts-esceniques/


Enllaç a http://teatreescorxador.com/8/mostra-arts-esceniques/

Aquestes vacances, teatre familiar al Teatre de la Llotja

23/12/2016

Per seguir amb el ritme d'activitats i tradicions de les festes nadalenques, el Teatre de la Llotja de Lleida ha programat aquests darrers dies de l'anys dos espectacles familairs ben divertits:

Dilluns 26 desembre 2016 - 19 h
Paper World
Mimirichi

Uns esbojarrats pallassos ucraïnesos, mags de la pantomima i el gest, faran riure de valent tota la família el vespre de Sant Esteve!

Divendres 30 desembre 2016 - 18 h
Un nou vestit nou
Xip Xap
La companyia lleidatana porta a l'escenari aquesta versió lliure del conte El vestit nou de l'emperador. Un espectacle de titelles per a canalla, però amb moltes picades d'ullet per als adults, que ens demostrarà que les coses sí que es poden canviar i també que "la rumba també és música!!"

Trobareu les entrades a http://www.teatredelallotja.cat/


Enllaç a http://www.teatredelallotja.cat/

Per Nadal, Els Pastorets!

16/12/2016

Amb les Festes de Nadal arriben les tradicionals representacions d'Els Pastorets, a Lleida:

Diumenge 18 desembre 2016 - 18.30 h
Dilluns 26 desembre 2016 - 18.30 h
Els Pastorets
AEM-Belles Arts Teatre

Diumenge, 01 de gener - 18.00 h
Dilluns, 02 de gener - 18.00 h
Dimarts, 03 de gener - 18.00 h
Dimecres, 04 de gener - 18.00 h
Els Pastorets
Talia Teatre 

Compreu les vostres entrades anticipades a les oficines de Turisme de Lleida al carrer Major 31.

T1 Latemporada

13/12/2016

Avui presentem la primera programació conjunta d'arts escèniques i música dels 3 equipaments municipals de la ciutat: Auditori Municipal Enric Granados, Teatre Municipal de l'Escorxador i Teatre de la Llotja: T1 Latemporada.

Més de 50 espectacles i concerts per triar ja partir d'avui des del web latemporadalleida.cat

A més, publiquem també els dos trimestres de la 25a Mostra d'Arts Escèniques Josep Fonollosa, "Fono", amb 21 grups participants, tots els diumenges i festius de gener a juny.

Els Reis i el Pare Noel ja han començat a comprar entrades, i vosaltres?  


Enllaç a http://www.latemporadalleida.catPastorets

07/12/2016

Com cada any per Festes, tornen les representacions dels tradicionals Pastorets. Al Teatre Municipal de l'Escorxador a càrrec d'AEM-Belles Arts Teatre i de Talia Teatre.

Consulteu al nostre web les dates i horaris i recordeu, com cada any, les entrades a la venda a les oficines de Turisme de Lleida (C. Major 31) o els dies de funció a la taquilla del Teatre.

Nurosfera estrena a casa amb

15/11/2016

Prime Time és el resultat d’un procés creatiu que deriva, en realitat, d’anys de recerca en el camp de la gerontologia cultural i literària de la seva autora, i també de l’experiència artística de la companyia Nurosfera en aquest camp.

La Gerontologia Cultural és un àmbit d’estudis interdisciplinaris que, des de les humanitats i les ciències socials, i molt especialment en els darrers quinze anys, ha tingut una gran influència en l’àmbit acadèmic i de recerca a l’hora de replantejar qüestions relacionades amb l’envelliment que van més enllà de la investigació científica en els camps de la medicina i la biologia.

Amb la Gerontologia Cultural es qüestiona, tal com s’ha fet amb altres trets d’identitat, la construcció cultural de l’edat i de l’envelliment; es denuncia la marginació social i cultural de les persones grans; i s’estudia maneres alternatives d’entendre i viure el procés d’envellir, tenint en especial consideració les representacions culturals i artístiques que les manifesten. El Grup Dedal-Lit de la Universitat de Lleida, pioner en gerontologia literària en l’àmbit estatal, ha demanat a la companyia Nurosfera que clausuri el congrés internacional SIforAGE amb una peça teatral que ajudi a qüestionar maneres estereotipades de considerar l’edat madura o avançada. Nurosfera, que ja ha muntat espectacles per al Grup Dedal-Lit amb anterioritat, ha tornat a acceptar aquest repte.El seu resultat és PRIME TIME. 

Sinopsi:

Glòria Aran és l’estrella d’una telenovel·la que porta 40 anys en antena. Quan la citen a l'oficina de la productora, sospita que li volen retre un homenatge a la propera temporada, però el que tenen pensat per a la sèria és incorporar un nou cap de guionistes.

Festival El Més Petit de Tots

10/11/2016

Una edició més, i ja en van cinc a Lleida, i amb les entrades gairebé exhaurides, el festival d'arts escèniques per a nadons arriba al novembre. Al Tetre Municipal de l'Escorxador ho fa amb dos propostes tendres, molt visuals i sensorials: White i Planeta Ka!
Seran els diumenges 13 i 20 de novembre, a la Sala 2, un espai que proporciona el caliu i la proximitat que les peces escèniques per a edats tan primerenques demanen. Una sala on la canalla descobrirà noves textures, llums, colors i llenguatges i on pares i mares podran deixar-los que visquin aquesta experiència lliurement. 

Premsa Anterior:    1  2  3...  …  »   

Amb el suport de:

Cultura
Ajuntament de Lleida

© 2018 Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida C. de Lluís Companys s/n - 25003  -  Tel. 973 279 356  -   teatre@paeria.cat
Avís legal i política de privacitat  |  RSS